Skocz do zawartości

Check front foglamps.. w czym problem??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, tak jak w temacie, od pewnego czasu wyswietla mi sie ten napis na zegarach, ze wszystkimi swiatlami jest wszystko w porzadku, co z tym zrobic?? pozdrawiam Emil
Opublikowano
ja miałem identyczny komunikat ale z tylnymi - nie świeciła jedna z lamp. żarówka była dobra lecz nie stykała dobrze. przetarłem papierem ściernym - zaświeciła i komunuikat znikł.
Opublikowano
ja miałem identyczny komunikat ale z tylnymi - nie świeciła jedna z lamp. żarówka była dobra lecz nie stykała dobrze. przetarłem papierem ściernym - zaświeciła i komunuikat znikł.

na taką odp czekalem, wlasnie moze byc w tym problem ze cos zasniedzialo:) ze chodzi o halogen to wiem, jeden mam wlasnie pekniety lekko i pewnie przez te pekniecie dostal sie brod i stad ten komunikat. Halogeny swieca wiec myslalem ze to cos grubszego sie szykuje:) jutro jak starczy czasu to przejrze i napisze o efektach, dzieki za odp

• 10 lat później...
Opublikowano

Witam,

Nie będę zakładał nowego tematu choć tu nie padła odpowiedź. Mam dokładnie taki sam problem z napisem na zegarach odnośnie lamp przeciwmgielnych. Miałem przepaloną żarówkę i już ją zmieniłem z 2 miesiące temu a komunikat nadal się pojawia. Światła świecą, INPA błędu świateł nie widzi, o co może chodzić ?