Skocz do zawartości

OSŁONA LUSTERKA Z GLOSNIKAMI Oryginalna? Pomocy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
jest samorobka, kable sa inne jak widzisz, a orginalnie we wszystkich glosnikach sa te z niebieskim. ALe ladnie przerobione. Ja probowalem zrobic to samo, tylko nie dalem rady przejsc z kablami...a wiesz jak u Ciebie one ida ?? W drzwiach jest taka guma gdzie ida kable ,ale nie dalem rady tamtedy dojsc...
B M W
Opublikowano

ja mam coupe i mysle z enie bedzie problemu poprowadzic kabla od glosnika cykacza z drzwi sa blisko siebie i pod boczkiem drzwi spokojnie przejdzie pozatym pod tymi trujkatami sa kable od elektrycznych lusterek i ona ida potem do drzwi wiec spoko mysle :)

Poprosze o lepsze foto

Mysle ze fajnie by gralo w trojkatach

tylko cena 120 zl z akomplet troszke zaporowa jest wydaje mi sie

Opublikowano
w taki sposob da rade :D a ja mialem problem taki ze mam glosniki hertza odseparowane,ktore wstawilem w "nogi" i od tego glosnika byl syczek ktory chcialem wlasnie wstawic w trojkaty od lusterek,nie dalem rady ale zamontowalem na desce rozdzielczej pod slupkami,nawet ciekawie wyglada-narazie jeden od strony pasazera.a w cykacze proponuje wstawic Ci male 10ki jakies. efekt naprawde super
B M W
Opublikowano
chce w nogi dac jakies lepsze glosniczki o tej samej srednicy a na tyl (COUPE) dac allegrowe dystanse i wsadzic elepsy 6x9 dzieki dystansom zostaja stara kratka i nic nie widac :)
Opublikowano

a ja powiem Ci ak jak ja zrobilem, moze Ci sie przyda. Wsadzilem 13stki hertza w nogi, do tego odseparowane glosniki syczki ktore byly w komplecie,kupilem na allegro. w drzwi wstawilem 10tki pionnera ale podlaczylem je pod tylne glosniki, poprostu za radiem przelutowalem kable zeby te od rzwi sterowaly kable od tylu a to po to zeby moc miec regulacje balansu dzwieku. Do tylu nie wstawiam nic, puste kratki, w bagaznik subwofer,ja mam sedana i po sciagnieciu oparcia zobaczylem ze mam dziure zalepiona na podlokietnik,wywalilem dziure zebym mial przejscie powietrza,i zeby lepiej bylo slychac. Powiem CI ze wstawiajac glosniki w tylna polke stracisz efekt ladnego dzwieku, bedzie bardzo glosno ale musialbys sam posluchac jak to jest z i bez glosnikow w polce.

To juz jak wolisz,ale ja w polke nic nie wstawilem i nie zamierzam

B M W
Opublikowano
ja musze w polke cos walnac bo co maja grac same w nogach i te mizerne cyki??? Toz tylu nic nie beda slyszeli :( a kufer jest tak wygluszony ze sub bedzie mial co robic zeby sie pzrebic przez ta kanape
Opublikowano

i na to mam maly patent :D zamontowac subwofer w taki sposob zeby magnesem byl do bagaznika, masaz z tylu gwarantowany :twisted:

mam skrzynie i mialem tube,teraz bede probowal z tym. pozyjemy zobaczymy,ale dzieki wlasnie otworom na glosniki w polce bedzie przechodzil tez dzwiek. Nie che Cie namawiac ale ja przekonalem sie ze glosniki w polce nie sa super sprawa jesli chodzi o ladne brzmienie. I nie jezdze w stylu slycahc a nie widac, to musi grac dla mnie i dla pasazerow w srodku :8)

B M W