Skocz do zawartości

V-max 170km/h, co może być przyczyną???????????????????????

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich :) na wstępie mówię, że znalazłem podobny temat na forum ale niestety nikt nie udzielił konkretnej odpowiedzi więc moje pytanie jest takie: mam 525 tds '96 autko sprawuje sie bez zarzutów, pali bez problemu i na zimnym i na ciepłym, rozpędza się ale niestety tylko do prędkości około 170km/h, do tej prędkości nie ma problemu i nagle tak jakby elektronicznie coś odcinało, filtry powietrza i paliwa wymieniłem i nic nie pomogło, pomocy :modlitwa: :modlitwa: :modlitwa:
Opublikowano
Miałem kiedyś tak samo w tds-ie dokładnie tak jak mówisz prędkość maksymalna było 170 km/h okazało się że padł przepływomierz wymieniłem a samochód dochodził do 220 km/h
Opublikowano
autko posiadam od tygodnia czasu i od początku tak chodziło, na forum znalazłem podobny temat i zacząłem od podstawowych spraw czyli filtrów ale to nic nie zmieniło :twisted: