Skocz do zawartości

blenda/zamkniecie/pokrywa "radia", naprawa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Oczywiście dotyczy modelu bez monitora i chodzi o ten element (chyba jednak nazywa sie to blenda) ktory przyslania element radia, procesor dzwieku czy schowek na monety. Wydaje mi się, ze powinna lagodnie się otwierac, tak jak schowki czy raczka przy drzwiach, prawda? U mnie niestety tak nie jest – otwiera się blyskawicznie i bez gracji. POgoda zaczyna sprzyjac a mnie draznia roznie niedociagniecia. Może bym to naprawil. Czy ktos wie jak to to jest zbudowane? Jak to to wyjac?
  • 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Ten post nie spotkal sie z odzewem. :( To moze go uszczegolowie. Brak zmyslu technicznego utrudnia mi zrozumienie ponizszego rysunku pogladowego:

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=GF21&mospid=47511&btnr=51_2243&hg=51&fg=35

chodzi mi o wyjecie elementu 1 bo tam pewnie spadla sprezyna odpowiadajaca ze "eleganckie" otwieranie. Dorozumiewam, ze element 3 jest na wcisk, zdejmujac 3 bede mial dostep do 4 i 6, ale jak dobrac sie do srub 9 i 11 (zupelnie ich nie widze!) bo po ich odkreceniu rozumiem, ze element 10 wskazuje ze calosc jest na wcisk? Czy ktos znajdzie chwile zeby to mi objasnic?