Skocz do zawartości

3 PYTANIA PROSZE O ODPOWIEDZ !!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
PANOWIE I PANIE ostatnio zobaczyłem że mam pęknientom gume wychodzoncom z filtra powietrza .Czy to jest coś co szkodzi mojej buni. Moje 2 pytanie na przodzie mam sprężyny koloru niebieskiego a na tyle żółtego czy to ma wpływ na to że podczas jazdy auto mi sie dziwnie prowadzi .Czy da sie zapowietrzyć jak sie wymienia filtr paliwa.Mam Compacta E-36 dzieki za wszystko.
Opublikowano
PANOWIE I PANIE ostatnio zobaczyłem że mam pęknientom gume wychodzoncom z filtra powietrza .Czy to jest coś co szkodzi mojej buni. Moje 2 pytanie na przodzie mam sprężyny koloru niebieskiego a na tyle żółtego czy to ma wpływ na to że podczas jazdy auto mi sie dziwnie prowadzi .Czy da sie zapowietrzyć jak sie wymienia filtr paliwa.Mam Compacta E-36 dzieki za wszystko.

Z tą guma to to zaklej taśmą albo czymś a później załatw sobie drugą. Silnik może nie równo chodzić, stracić na mocy, itd.

Co do sprężyn nie powiem Ci. A co do złego prowadzenia auta, za mało napisałeś.

Da się, ;) ale pojundasz trochę rozrusznikiem (ok. 5 sek.) i odpali.