Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czy jest możliwe ,ze przy jezdzie z prędkościa 55--75km/h, wystepuje drzenie [to jest taki wibracyjny lekki huk,stłumiony ,że az w uszach drzy],przez zużyte łączniki,są skończone oglądałem pod autem,jutro wymieniam,i również gumy od stabilizatora,poduchy były rok temu zmienione myśle ,że im nic nie dolega,czy byłby to powód taki właśnie?-moze ktoś miał problem podobny-...pzdr. :arrow: .
"" jedż z butem ,ale nie na kapciu"", mów co myślisz , rób co mówisz
Opublikowano
Po wymianie łaczników wahacza nic się nie poprawiło,okazło się ,że tłumik drgań strzelił'' na sprzęgle gumowym,wycieliśmy go i teraz przynajmniej nie drzy ,ale trzeba będzie pomyśleć niebawem o nowym całym komplecie ze sprzęgłem gumowym -pzdr. :arrow: ...[nagle stała się cisza w aucie ,coś niesamowitego]ciekawe czy mozna chwilę bez tego jezdzic,skoro przejechałem na zepsutym całą zimę ,myślac ,ze to opony zimowe tak wibrują.
"" jedż z butem ,ale nie na kapciu"", mów co myślisz , rób co mówisz