Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jak w temacie. Zablokowała mi się mieniarka i teraz nie wiem czy mam ściągać całą taoicerkę z tyłu, czy jest jakiś inny patent, żeby to ją wyciągnąć.

Dodam iż mam tą oryginalną zmieniarkę z Harmana.

Pozdrawiam

Łukasz

Opublikowano
Musisz ściągnąć cały boczek, maks 10 minut roboty. Wyciągasz wszystkie czarne zatrzaski jakie widzisz z tylu. Idziesz do przodu i ściągasz boczek od tylnej kanapy (tam jest jeszcze jeden zatrzask). Następnie wyciągasz lampę w bagażniku i umiejętnie wyjmujesz caly boczek. :)
Opublikowano
Dla wprawnych - nie trzeba koniecznie wyciągać lampy i odpinać tej spinki za kanapą ;) ale trzeba wtedy trochę powyginać ten boczek, lecz nic mu nie będzie ;)

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)

• 1 miesiąc temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Mam pytanie dotyczace orgilalnej zmieniarki do e46. Czy mozna kupic sama kieszen na płyty. posiadam własnie taka zmieniarke ale bez tej kieszeni , mozna kupic sama kieszen?

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=161201 Zapraszam do galerii

Sprzedam

Przekaźniki modułu komfortu do E46 3-Seria, M3, E83 X3, E52 Z8 , Z4 E85, E53 X5 E39, M5 E38 - centralny zamek, podnośniki szyb)

Zdjęcia przekaźników w galerii

Opublikowano

Mozna kupić - np. w serwisie - cena ok. 150zł. ;)

Czasami mozna dostać używki, ale cena i tak jest ok. 100-120zł.

Pasują też z Alpine, ale cena też podobna (minimalnie nizsza) :) a przy tym są przeżroczyste ...

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)

Opublikowano
Koledzy podpowiedzcie, kupiłem E46 330d i ma ona system navigacji, ten najmniejszy. Włożyłem do czytnika (w bagazniku) płytę CD i jej nie czytał. Czy mam uszkodzony ten czytnik?? czy tak już jest! Dodam, że płytę z mapami czyta