Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pozwole się zapytać

mam w swoim e34 skórke jest tylko podgrzewana-[przód, mam okazje kupić tez fajną skórke ale jest i podgrzewana i elektrycznie regulowana przód i tyl od chyba od e32 jesli dobrze pamiętAM,

chodzi mi o to czy mozna by bylo tylko przelożyć do moijej obecnej skórki calą elektrykę z tej drugiej i najważniejszy czy tyo będzie dzialać, jak wygląda podlączenie tego wszystkiego

dziękuje za pomoc

bartek535
Opublikowano

Z tego co czytałem na forum to przednie fotele z E32 są nieznacznie szersze niż w E34 i trzeba pokombinować z przełożeniem.

Jak jest z tyłem to nie wiem jak w sedanie, ale w touringu nie będzie się rozkładać i też trzeba powalczyć z przekładką.

Co do przełożenia samej elektryki to ostatnio chciałem przełożyć u siebie tylko ogrzewanie siedziska bo mata wysiadła ale skończyło się na przekładce całej poduszki, gdyż nie da się tego zrobić bez odpruwania tapicerki z siedzeń

Opublikowano

siemanko

ja pol roku temu przekladalem fotele z e32 do e34 i niemialem zadnych kubelkow tylko najnormalniejsze fotele. Malo tego mialem zwykle recznie regulowane, a zalozylem elektryczne, pod siedzeniami znalazlem wtyczki i zadzialalo bez problemu. Przod pasuje bez problemow (zgadza sie sa nieco szersze), tylna kanapa tez jak ulał, jedyny problem jaki mialem to z tylnim oparciem. Jest ono nieco szersze i niemiesci sie miedzy drzwiami, nalezy wyciagnac z zaczepow druty ktore sa pod obszyciem oparcia po zewnetrzych jego stronach (jak sie przygladniesz to szybko zczaisz) no i przerobka mocowania wyjscia pasow, ale wszystko to pestka:)

Caly montaz foteli razem z przerobka okolo 4h. Ja mialem jeszcze problem bo z anglika mialem fotele i trzebabylo wtyczki zaminiec miejscami:)