Skocz do zawartości

Tarcze, klocki, płyny - eksploatacyjne rzeczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
To ja powiem, że obaj przepłaciliście za ten filtr BOSCH, powinien kosztować max z dobrą marżą 28zł

To moze zdradz gdzie sie zaopatrujesz w czesci :D

jak na razie chyba tylko jednokrotność już przekroczyłem, ale nie wiem na ilu „krotnościach” skończy się to w przyszłości).

To i tak sporo, ja narazie przekroczylem chyba juz polowe.

A z ciekawosci ile dales przy zakupie, i w pl czy de? (oraz kiedy to bylo)

Co do nowszych modeli, ja napewno mam w planie e38, i chyba nic innego na horyzoncie narazie nie widac. A nowe modele jak dla mnie stracily dobry smak, i poza szpanerskim wygladem, wogole mi sie nie podobaja (zdecydowana wiekszosc)

Mi paru znajomych powtarza przy kazdej inwestycji, zebym zmienil auto, bo mam wydatki... wydatki mam bo je chce miec. Wole zrobic u siebie, niz wpakowac sie w niewiadomo co i wydawac znowu od zera...

Fakt, ze ma pare wad, ale przeciez wszystko jest do zrobienia tylko wymaga kasy i czasu :mrgreen:

Najbardziej teraz musze postawic na blacharke bo mnie zaczela zzerac rdza, nadkola, brzegi drzwi, klapka wlewu, i przy kierunkach bocznych.

Na allegro znalazlem wynalazek:

http://www.allegro.pl/item344117125_esa_powiedz_stop_korozji_f_vat_gwarancja_gratis.html

Pewnie powiecie, ze to wynalazek na skale ceramizerow, magnetyzerow i innych, ale ja tam wole zamontowac i sprawdzic na sobie :D

Pozdrawiam
  • Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie