Skocz do zawartości

jak odroznic lampy ???

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam... mam takie pytanko po czym mozna odroznic lampy przednie po lifcie czy sa angielskie czy europejskie? da sie golym okiem to zrobic? bo mam do kupienia po dobrej cenie a nie chce sie nabrac... dzieki i pozdraiwam
Opublikowano
w e39 nie ma lamp angielskich i europejskich. Są jedne lampy które można sobie samemu ustawić na ruch prawo i lewostronny przekręcając te czarne pokrętła na lampach w lewo lub w prawo.
Opublikowano
dzieki... czyli mozna brac bez obaw... a jest cos na co powinienem zwrocic jeszcze uwage przed kupnem? (oczywiscie wiem zeby zaczepy byly cale i raczej lampa nie klejona)
Opublikowano
powiem Ci tak jesli auto jest pzrełożone dobrze to bierz!!!!! i sie nie zastanawiaj !!! a jak nie chcesz kupic po przekladce daj mi linka na priv ja kupie ... jest kilka rzeczy gdzie wystarczy zajrzec by to zobaczyc ale trzeba na to troche czasu i napewno sprzedajacy nie pozwoli nic odkrecac...a tak na szybko zobacz czy maglownicy nie bylo po prawej stronie bedzie slad od zaslepki. bo tylko BMW nie trzeba nic spawac nawet wycieraczki pracuja prwaidlowo tak jak w europejczykach.. czyli ruch w lewooo. ale nie cykaj jak jest dobrze przelozone to bierz aa jak anglik sprawdz lewe zawieszenie przod:)

Czerwna bo??...bo szybsza xD

http://www.ctr.pl www.kamery.pl

Opublikowano
powiem Ci tak jesli auto jest pzrełożone dobrze to bierz!!!!! i sie nie zastanawiaj !!! a jak nie chcesz kupic po przekladce daj mi linka na priv ja kupie ... jest kilka rzeczy gdzie wystarczy zajrzec by to zobaczyc ale trzeba na to troche czasu i napewno sprzedajacy nie pozwoli nic odkrecac...a tak na szybko zobacz czy maglownicy nie bylo po prawej stronie bedzie slad od zaslepki. bo tylko BMW nie trzeba nic spawac nawet wycieraczki pracuja prwaidlowo tak jak w europejczykach.. czyli ruch w lewooo. ale nie cykaj jak jest dobrze przelozone to bierz aa jak anglik sprawdz lewe zawieszenie przod:)

Dzieki za odp ale chyba mnie nie zrozumiales... (albo ja zle sie wypowiedzialem)... mam do kupienia tylko lampy po lifcie nie cale auto :) dlatego pytalem... pozdrawiam