Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich na forum.

Wiem ze jest duzo osob na forum posiadajacych BM-ki e36 od 91 do 96 roku i czy probował ktos zmieniac same nerki w przednim pasie (na szerokie) ?? Czy sa jakies nerki(z tych nowszych) ktore pasaowałyby z jakimis drobnymi przerobkami do tego starego pasa.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nerki nie podejda bez przerobek trzeba kupic cala atrape ktora pasuje bez problemu do starszych modeli

Mozna spilowac troszke stara atrape i "nowe" nerki wejda z tym ze "nowa" atrapa jest bardziej pochylona niz stara

http://img270.imageshack.us/img270/6336/imageshack7qh.jpg
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Mam u siebie w BMW z 95, atrape i grill 'nowsza'. Raczej nie ma siły żeby dopasować nowe nerki do starej atrapy. Trzeba by zdrowa pociąc atrape i nadstawić kitem albo nadspawać bo kształt tych nowych szczególnie od strony lamp jest dużo bardziej okrągły niż tych starych.

Można kupić atrape - podróba ok 150 zł, nerki 70zł/szt ale to wszystko szajs nie przystający BMW /podróby/ Lepiej kupić używki ale oryginały, na moich podróbach /na chromie/ po jednej zimie pojawiły się bąble i całe zmatowiały. Da sie wypolerować ale bąble zostaja.

Teraz mam kupiony nowy grill /320zł ze zniżkami/, 70zł/szt nerki używki oryginały. Wszystko pasuje idealnie, nikomu nie polecam podróbek kupa nerwów i wygląda obleśnie. /tak jak te wszystkie zderzaki z laminatu :duh: /

Opublikowano

tez o tym myślałem ale kolega na zlocie wybił mi to z głowy!

duże koszty + problemy z sprzedażą - jak trafisz na kogoś kto choc troche zna sie na BMW.

NIE WARTO!

150 kucyków pod maską!