Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcialbym zmienic tylne lampy z pomaranczowymi kierunkami na takie same lecz z bialymi kierunkami. Czy w takiej sytuacji konieczne jest kupienie calych kompletnych lamp czy ewentualnie mozna dokupic same klosze? Jesli ktos to robil u siebie w aucie prosze o porade. (318 E46 1999r)

Z gory dziekuje.

Opublikowano
lampa jest cala, nie zmienisz samego szkla... ale fason z zarowkami (od strony bagaznika) tylko do oryginalnych pasowac bedzie. Ja zalozylem podrobki typu "lifting", od srodka troche kaszana, kable widac... ale efekt zewnetrzny :cool2:
Wszystko ponizej 6 cylindrow do kosiarki sie nadaje... ;D
Opublikowano
Ja nie dawno robiłem coś takiego u siebie. Kupiłem i zmieniłem jedynie same klosze, reszta pasowała ;)
Opublikowano
tylko klosze ostatecznie jeszcze żarówki ale proponuje sprawdzić stare z nowymi to zaoszczędzisz nerwów po zakupie
Opublikowano
wygląda na to, że będe musił poszukać i kupić (najlepiej) kompletne oryginalne lampy z górnym białym kieruniem bo samych kloszy raczej nie znajde, oprawki powinny pasować tylko żarówki pomaranczowe do kierunków włożyc i sam klosz zamontować chyba powinno pasować :D