Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pewien problem.

Chciałbym zakupić auto BMW 7 E38 2000-2001

Ale niestety nie mam żadnego znajomego z tym autem ani w żadnym komisie w mieście nie stoi.

Jestem sportowcem pcham kulą, i nie jestem pewien czy będę miał wystarczająco dużo miejsca i wygody.

Jak możecie to pomóżcie.

Czy muszę wybierać Audi A8 lub S klase.

Opublikowano

Sądzę że na długość chyba nie powinno być problemu bo mam 189 wzrostu.

U ojca w skodzie octavi na długość się mieszczę ale na szerokość w nogach, mam problem.

Konkretnie chodzi mi o nogi.

Opublikowano
Sądzę że na długość chyba nie powinno być problemu bo mam 189 wzrostu.

U ojca w skodzie octavi na długość się mieszczę ale na szerokość w nogach, mam problem.

Konkretnie chodzi mi o nogi.

wbrew pozorom e38 wcale nie jest duże w środku (w stosunku do swoich wymiarów).Jak jesteś typem Pudziana możesz miec problem :)

Opublikowano (edytowane)

No góry nie mam tak napakowanej jak pudzian.

Ale nogi mam wielkości pudziana.

Chyba będę musiał złapać jakiegoś prywaciarza albo taksiarza.

Żeby się przekonać.

Edytowane przez Bosio
Opublikowano
w S-ce tez nie ma tyle miejsca ile może się wydawać.chyba że a8 ale na ten temat to sie nie wypowiem bo nie mam az tak duzego doswiadczenia z tym autem.Kolega ma S600 z 2003r i tez jest "kawał" chłopa i mówi ze nie są szałowe wrażenia z jazdy.ma też E39 M5 i własnie nią jeździł na co dzien...Kolega TSA55 na pewno zna tego chłopaka i tez pewnie stwierdzi ze jest go troche i jeszcze więcej :wink:

http://img236.imageshack.us/img236/9483/podpis1wx9.png

One heart,one beat

Moja E32 735i