Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Zdecydowałem sie na zakup BMW model e39. Wersja po liftingu czy uda mi sie kupić ja do 30koła?? oczywiście nie goła m-pakiet by sie przydał ale wiadomo 30k to chyba zamało??

no i stan igła ;-] planuje wyjazd do Holandii z tego co sie orientowałem kolega może mi przyprowadzać bmw e39 96 rok za 14 koła tylko nie sprecyzował co do silnika.

Jak myslicie do 30k co moge kupic z e39 z dobrym motorem(czytaj dynamika + małe spalanie + niska awaryjnosc)

Pozdrawiam,

• Członkowie klubu
Opublikowano

Albo kiepska prowokacja, albo za dużo czytasz ogłoszeń z allegro :lol: e39 530d po lifcie z niezłym wypasem i jeszcze igiełka do 30 tysi :lol: :lol: Dobre, dobre ....

Ja za swoją z 2002 r dałem 56 tysi ...

Opublikowano

Jak myslicie do 30k co moge kupic z e39 z dobrym motorem(czytaj dynamika + małe spalanie + niska awaryjnosc)

Mozesz, ale starszy rocznik i nie diesla - ja bym kupowal 528i, a jezeli ma byc tanio w tankowaniu, to zalozylbym instalacje LPG sekwencyjna (ok 3 tys PLN).

Byly:

E36 318is Coupe

E32 750i

E30 318i

E36 320i Touring

E34 AC Schnitzer S3(240 HP i 315 Nm)

E38 730i Indyvidual

E23 732i

Opublikowano

heheheh no a po lifcie od którego roku wychodziły?? 2000/2001?? a na allegro wszytko przejzane :norty: to do 30k co moge kupic? tak jak napisałem

voshon a Ty gdzie swoja kupiłes? w PL?

• Członkowie klubu
Opublikowano
Moja przyjechała z Monachium :8) Mam to szczeście, że mój serdeczny przyjaciel zajmuje się sprowadzaniem aut i czasem trafią mu się takie perełki jak moja bunia :lol: 2002 r. 225kkm miała (teraz już 240kkm) od pierwszego właściciela. Popieram twierdzenia kolegi, że w 30 tys to nie baw się w dieselka bo może i uda się tanio jakiegoś kupić ale będzie zapewne w tak kiepskim stanie że furmankę pieniędzy w niego włożysz. 528 będzie na pewno dużo lepszym rozwiązaniem i proponuje poszukać albo zlecić komuś poszukanie auta u wroga. I nie daj sobie wmówić tzw. okazji. Niemcy nie są wbrew powszechnemu mniemaniu debilami i nie sprzedają tanio samochodów w dobrym stanie tylko dlatego że chcą zmieniać na nowe :norty:
Opublikowano
Witam.

Zdecydowałem sie na zakup BMW model e39. Wersja po liftingu czy uda mi sie kupić ja do 30koła?? oczywiście nie goła m-pakiet by sie przydał ale wiadomo 30k to chyba zamało??

no i stan igła ;-] planuje wyjazd do Holandii z tego co sie orientowałem kolega może mi przyprowadzać bmw e39 96 rok za 14 koła tylko nie sprecyzował co do silnika.

witam

Za 30 Kzl kupisz jakas ladna 530D z 2000roku,raczej nie u nas bo kazdy w Polsce mysli ze ma najlepsze auto pod sloncem i ceni je grubo:-)

Tak jak napisal ktos ponizej 56KZl za 2002 ,hehe

Pozdr