Skocz do zawartości

BMW 530d do 30tysiecy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Zdecydowałem sie na zakup BMW model e39. Wersja po liftingu czy uda mi sie kupić ja do 30koła?? oczywiście nie goła m-pakiet by sie przydał ale wiadomo 30k to chyba zamało??

no i stan igła ;-] planuje wyjazd do Holandii z tego co sie orientowałem kolega może mi przyprowadzać bmw e39 96 rok za 14 koła tylko nie sprecyzował co do silnika.

Jak myslicie do 30k co moge kupic z e39 z dobrym motorem(czytaj dynamika + małe spalanie + niska awaryjnosc)

Pozdrawiam,

Opublikowano
  • Członkowie klubu

Albo kiepska prowokacja, albo za dużo czytasz ogłoszeń z allegro :lol: e39 530d po lifcie z niezłym wypasem i jeszcze igiełka do 30 tysi :lol: :lol: Dobre, dobre ....

Ja za swoją z 2002 r dałem 56 tysi ...

Opublikowano

Jak myslicie do 30k co moge kupic z e39 z dobrym motorem(czytaj dynamika + małe spalanie + niska awaryjnosc)

Mozesz, ale starszy rocznik i nie diesla - ja bym kupowal 528i, a jezeli ma byc tanio w tankowaniu, to zalozylbym instalacje LPG sekwencyjna (ok 3 tys PLN).

Byly:

E36 318is Coupe

E32 750i

E30 318i

E36 320i Touring

E34 AC Schnitzer S3(240 HP i 315 Nm)

E38 730i Indyvidual

E23 732i

Opublikowano
  • Autor

heheheh no a po lifcie od którego roku wychodziły?? 2000/2001?? a na allegro wszytko przejzane :norty: to do 30k co moge kupic? tak jak napisałem

voshon a Ty gdzie swoja kupiłes? w PL?

Opublikowano
  • Członkowie klubu
Moja przyjechała z Monachium :8) Mam to szczeście, że mój serdeczny przyjaciel zajmuje się sprowadzaniem aut i czasem trafią mu się takie perełki jak moja bunia :lol: 2002 r. 225kkm miała (teraz już 240kkm) od pierwszego właściciela. Popieram twierdzenia kolegi, że w 30 tys to nie baw się w dieselka bo może i uda się tanio jakiegoś kupić ale będzie zapewne w tak kiepskim stanie że furmankę pieniędzy w niego włożysz. 528 będzie na pewno dużo lepszym rozwiązaniem i proponuje poszukać albo zlecić komuś poszukanie auta u wroga. I nie daj sobie wmówić tzw. okazji. Niemcy nie są wbrew powszechnemu mniemaniu debilami i nie sprzedają tanio samochodów w dobrym stanie tylko dlatego że chcą zmieniać na nowe :norty:
Opublikowano
Witam.

Zdecydowałem sie na zakup BMW model e39. Wersja po liftingu czy uda mi sie kupić ja do 30koła?? oczywiście nie goła m-pakiet by sie przydał ale wiadomo 30k to chyba zamało??

no i stan igła ;-] planuje wyjazd do Holandii z tego co sie orientowałem kolega może mi przyprowadzać bmw e39 96 rok za 14 koła tylko nie sprecyzował co do silnika.

witam

Za 30 Kzl kupisz jakas ladna 530D z 2000roku,raczej nie u nas bo kazdy w Polsce mysli ze ma najlepsze auto pod sloncem i ceni je grubo:-)

Tak jak napisal ktos ponizej 56KZl za 2002 ,hehe

Pozdr

Opublikowano
  • Autor
to bedzie po liftingu juz czy nie?