Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcialbym przyciemnic szyby w moim 530.Jednak nie chodzi mi o b.ciemny tylko zeby byla minimalna roznica mieszy przodem a tylem.

Jakie sa najlepsze firmy i czy widzial ktos link w internecie aby moc zobaczyc roznice roznych kolorow?

Jezeli ktos cos takiego robil to prosze o zdjecia.

Opublikowano
Odcienie to najlepiej jak pojedziesz sobie do firmy, ktora zaklada folie to ci pokaza wszystkie odcienie jakie maja (a bedzie tego kilka sztuk) i jak sobie przylozysz do szyby to dopiero bedziesz widzial a nie ogladanie odcieni foli na zdjeciach.
Opublikowano

widziałem kilka E60 z gustownie przyciemnionymi szybami wyglądało jak fabryczne plus shadow i jest bomba

poszukaj zanim sie zdecydujesz

stoji taka jedna pod firmą na rogu Kazimierzowskiej i Goszczyńskiego wygląda extra czarna,pakiet shadow,czarne skóry taka tajemnicza i te szyby też przydymione przód a tył na mocno

zawsze sie obejrzę

Opublikowano

masz rację ale tamta stoji pod konkretnym domem-pałacykiem i jest naprawdę konkretna i w dresie do niej nikt nie wsiada

zresztą zobacz jakie robią wersje individual (mam katalog opcji) i sporo jest zestawów z bardzo ciemnymi szybami

hej