Skocz do zawartości

kontrolka przeciwmglowych - problem ze swiatlami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam koledzy, potrzebuje pomocy..

nie wiem w czym tkwi problem, wymienialem pompke spryskiwaczy, podlaczylem, poszedlem sprawdzic czy dziala, patrze a tu swieci kontrolka tylnego swiatla przeciwmglowego

z kluczykiem czy bez - swiecila

gdy zamknalem tylna klape to zgasla i tak w kolko

gdyby tego bylo malo to gdy wlacze obojetnie jakie swiatla to kontrolka sie zaswieca, w dodatku gdy wrzuce wsteczny lub wlacze owe swiatla przeciwmglowe kontrolka swieci mocniej - dodam jeszcze ze nagle braklo mi swiatel przeciwmglowych i wstecznego bialego swiatelka

o co tu moze chodzic panowie? pomocy

pozdrawiam

Opublikowano
Któryś z kabelków się rozłączył i masz brak masy. Przejrzyj wiązkę i popraw. 1 kabelek a strasznie drażni.
Bandite Motor Wagen
Opublikowano
a przy ktorych kablach szukac? pod maska przy swiatelkach np? bo tam grzebalem przy pompce i moze cos obruszylem... dzieki sprawdze
Opublikowano
aha... porada od doswiadczonego uzytkownika bmw wiec mam nadzieje ze to bedzie to;) dzieki bardzo pozdrawiam
Opublikowano
100%

trafne stwierdzenie rzeczywiscie w 100%!

DZieki bardzo kolego, jestem winny butelke;)

Opublikowano
100%

trafne stwierdzenie rzeczywiscie w 100%!

DZieki bardzo kolego, jestem winny butelke;)

3mam Cię za słowo. Podobnie jak innym kolegów któzy deklarowali.

Bandite Motor Wagen
Opublikowano
prosze adres do wysylki bo raczej nie przyjade do sandomierza na piwo;) chyba ze gdzies kiedys sie spotkamy na jakims zlociku