Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, problem polega na tym że chcę wpisać nr do książki telefonicznej ale po prostu nie daje rady. Ma ktoś jakieś cenne info na ten temat?? A i czy można wysyłać sms-y z tego telefonu?? Jak tak to jak? :doh:
Było E39 523i, E30 320i Coupe, E32 730iA, E34 540iA M-Pakiet, E34 525TDS touring X2, E38 750iA pakiet Alpina
Opublikowano
Witam, problem polega na tym że chcę wpisać nr do książki telefonicznej ale po prostu nie daje rady. Ma ktoś jakieś cenne info na ten temat?? A i czy można wysyłać sms-y z tego telefonu?? Jak tak to jak? :doh:

wszystko mozna....szukaj na forum

Opublikowano
Jam w swoim telefonie mam karte HEYAH i menu po polsku..tak ze wszystko czarno na białym jesli chodzi o sms i wpisy w ksiązke..W jakim jezyku ty masz menu kolego?
Opublikowano
Po niemiecku, karta też HEYAH. Szukałem ale nie bardzo mogę znaleźć jak się ogarnąć z tym phonem :cry: a to można wgrać PL język do tego tel??
Było E39 523i, E30 320i Coupe, E32 730iA, E34 540iA M-Pakiet, E34 525TDS touring X2, E38 750iA pakiet Alpina