Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam wszystkich ....mam 320i po umyciu silnika woda zapalilem ja i bylo wszystko oki po chwili na trasie jak by mi palila na kilka garow cos jak maluch chodzi porazka no i przy skrzyzowaniu gasnie i trzeba krecic odkrecilem wszystkie swiece fakt byly zalane przeczyscilem no i pojawil podobny problem auto niby chodzi na wszystkie baniaki lecz przy wolnych obrotach gasnie albo jak wrzuce na luz.przy zredukowaniu na nizszy bieg po chwili lapie dopiero obroty jak przycisne na gaz .....Pomocy nie wiem co jest ....jesli ktos mial podobnie napiszcie...
Opublikowano
moim zdaniem silniczek krokowy , mozesz wyciagnąć wtyczke od silniczka i przeczyścic wtyki moze zasniedziały albo coś.. zacząłbym od tego .. :)
Opublikowano
posprawdzalem swiece i teraz pali na wszystkie baniaki ..no ale dalej jest problem gasnie zamula ja jak gazu dodaje no i strasznie nierowna praca silnika zauwazylem jak by wiecej powietrza wydmuchiwala ...i cos strzela na tym gazie ... juz wiecej nie umyje woda ..teraz juz nie wiem co moze byc ..//
Opublikowano
silnik na poczatku sprezarka z benzyna ..a pozniej karcher i woda cisnienie .... :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :duh: :duh: :mad2: :mad2: :duh: :duh:
Opublikowano
teraz to juz nie wiem sam na benzynie jak zapale to strzela cos w kolektorze a na gazie jest oki ...no ale dalej nierowno pracuje silnik jak nie z tej ziemi... :cry2:
Opublikowano
FOLLOW wielkie dzieki okazalo sie ze karcherem weza zwalilem z silniczka krokowego .........zalozylem nie to auto naprawde ....takie cos a stukalo pukalo ze myslalem ze cos wpadlo do kolektora pffff dzieki oki juz jest