Skocz do zawartości

Potrzebuję namiaru na warsztat w Krakowie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Dojechałem z Gdańska do Krakowa...ale coś mi szumi/syczy przy mocniejszym wciśnięciu gazu. Słyszalne po stronie kierowcy. A generalnie przy odpalaniu dźwięk jest jak z motocykla...dudnienie. Chciałbym sprawdzić co to takiego i czy mam się bać. Więc proszę o na miar na znany Wam warsztat w Krakowie. Dziękuję za szybką odpowiedź.

Memento Mori :-)
Opublikowano
:D Bardzo dziękuję. Skorzystam jutro. Dzisiaj zajechałem do M-CARS....i szybciutko zdiagnozowali. Rura gumowa końcowa od interkulera pęka. Ufff nie tak źle.....bałem się, że znowu będę musiał wracać pociągiem. Ale niestety nie mieli takiej na stanie. Może tam gdzie czuwają nad Twoim autkiem mają coś takiego. Jeszcze raz dzięki.
Memento Mori :-)
Opublikowano
Do pana Wieśka ze szczecińskiej mozna jechac.Zna bmki bardzo dobrze. Polecam, chociaz tani nie jest, ale ma na miejscu troche czesci zamiennych, wiec to przyspiesza napewno naprawy. Pozatym po wielu latach praktyki czesto potrafi po ogladnieciu i wysluchaniu problemu postawic diagnoze. dzieki czemu naprawy nie koncza sie na rozebrniu niepotrzebnych elementów. Jezeli chodzi o czesci zamienne, nowe lub uzywane polecam rutkowskiego z wieliczki. Czesci ma bardzo dobrej jakosci. Nie sa moze tanie ale co sie nie robi dla bmw.