Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich dzisiaj przy pieknej pogodzie postanowiłem sobie wyczyscic moja slicznotke BME 318TDS TOURING zadowolony wsiadam zasuwam spowrotem do domku i dwa razy w czasie przełączania biegu mrugnął i lewy kierunkowskaz pierwszy raz miałem sytuacje ale myśle sobie nie ma co panikować. Podjechałem sobie jeszcze kawałek do rodziców i już nic się nie działo natomiast zaświeciła mi się kontrolka od poduszek najpierw tak jak by na pół gwizdka tzn jej jasność była jak by w połowie jasna a za sekundkę zaswieciła się tak mocno myśle sobie coś się dzieje. Podjechałem pod dom zgasiłem autko odpaliłem ponownie i już wszystko grało zrobiłęm test zegarów wszystko prawidłowo przejżałem bezpieczniki i patrze że przepalił się ten od zapalniczki więc go wymieniłem i pytanie moję brzmi co to może być i czy są jakieś kabelki w kolumnie zmiany biegów aha mam elektryczne szyby i przyłączniki od ASC I AWARYJEK oczywiście. Jeśli ktoś miał podobne zachowania kiedyś to please o jakieś info\

Jeszcze jedna sprawa które bezpieczniki są odpowiedzialne od ASC bo ten nie działał od samego początku Autko mam od dwóch tygodni i zaczynam je dopiero poznawać

Dzięki z góry za odpowiedzi