Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam małe pytanko , czy da radę wymienić same tarcze zegarów bo z starych schodzi te czarne poszycie i gdzieniegdzie nie widać już podziałki, czy da radę zdiąć wskazówki bo i estetyka nie zabardzo. A same zegary działają poprawnie predkościomierz i obrotomierz wszystko ok bmw e36 prod. 1992 pozdrawiam Tomasz.
Opublikowano
Jest pokazane , ale nie dokładnie istota pytania to to czy same taho da radę wymienić bo najprawdopodobniej trzeba ściągnąć wskazówki i oto jest moje pytanie bo na tych fotkach widać nowe taho ale wskazówki nie widać jak są ściągane .
Opublikowano
jeżeli chodzi Ci o wymianę samego obrotomierza to nie. zegary a raczej "grafika" to całość i należałoby wymienić w komplecie - możesz coś pokombinować i starać się wyciąć jakoś samo tacho tak żeby potem nie było widać łączenia po założeniu obudowy z szybką a co do wskazówek to podważ np śrubokrętem płaskim i powinna wyskoczyć ewentualnie pociągnij od góry palcami.

SPRZEDANA :((( buuuuuuuuuMój Compakt :)<--------- OCEŃ - komentarze i uwagi mile widziane na PW. !!!NOWE FOTY!!!

!!!Aktualizacja 05.08.2008 !!!

Opublikowano
Jest pokazane , ale nie dokładnie istota pytania to to czy same taho da radę wymienić bo najprawdopodobniej trzeba ściągnąć wskazówki i oto jest moje pytanie bo na tych fotkach widać nowe taho ale wskazówki nie widać jak są ściągane .

bylo na forum opisane :P