Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!!!

Moja zabawka to e36 z 93r z motorkiem 1.6 M40 niestety z licznikiem w opcji z zegarem,i tu moje pytanie:Czy istnieje mozliwosc przekladki licznika z obrotomierzem i jezeli tak to czy jest to trudne i czy trzeba cos przerabiac lub dokladac jakies linki lub cos tego typu.....?

Pozdr!!!

Bardzo Mądry Wybór
Opublikowano
W e30 316i kiedyś tak zrobiłem i obrotomierz działał,bez żadnych przeróbek.Nie wiem jak w e36,ale powinno być podobnie,jak masz zegary pod ręką sprawdż napewno nic nie zepsujesz.Wyjmii zegary i poodpinaj kostki nie jest to trudne.
Nur bmw e32
Opublikowano
witam. robiłem taką przekładke kilka miesięcy temu i nadal wszystko działa poprawnie. ja przełożyłem wyświetlacz z mojego licznika do licznika z obrotomierzem, żeby mieć autentyczny przebieg i inne dane zapisane w liczniku, np. numer nadwozia. pamiętaj przed wyjęciem licznika ODŁĄCZYĆ aku :!: POWODZENIA !
ONLY ANIA, ONLY BMW