Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Gdzie jest umieszczony tuner radia ?

Odłączyłem wszystki kostki przy wyświetlaczu LCD myśląc, ze mam "małą" wersję car-audio - ale radio grało dalej :8)

Odłączyłem kostki z tyłu NAVI, zmieniarka - radio gra dalej :mrgreen:

nic więcej z tyłu nie widzę... :shock:

jest chyba moduł GPS - bo wchodzą do niego anteny ale nie zdejmowałem całej osłony lewego boku - tylko to co się otwiera do zmieniarki - i nie wiem czy warto rozbierać - Tam jest tuner radia ?//

Pytam - bo nie działa mi prawa strona głośników ( i to musi być gdzies przy tunerze/wzmacniaczu ?? )

:modlitwa:

M.

Marcin

BMW Klub Polska

F25 X3 2,8iA xDrive

E91 320dA touring

E39 530dA touring

E39 530iA touring

E36 316iA m43 Compact

----------------------------------------

historia - E32 750iA (1992-2004)

Opublikowano
gdyby ktoś kiedys szukał to - dzięki koledze Sebast :) - w kombi radio jest w podłodze obok koła zapasowego (po lewej stronie) pod plastikiem...

Marcin

BMW Klub Polska

F25 X3 2,8iA xDrive

E91 320dA touring

E39 530dA touring

E39 530iA touring

E36 316iA m43 Compact

----------------------------------------

historia - E32 750iA (1992-2004)

Opublikowano
gdyby ktoś kiedys szukał to - dzięki koledze Sebast :) - w kombi radio jest w podłodze obok koła zapasowego (po lewej stronie) pod plastikiem...

Oj jak ktoś by szukał, to by znalazł, bo pisałem o tym już wieeeele razy ;) :mrgreen: ale może przyda się jeszcze raz :mrgreen: a i tak jeszcze wiele razy będę musiał to pisać ... - BMW się o to postarało w kombikach :lol:

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)