Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam problem albo i gorzej same problemy

jednym z nich jest czujnik temperatury na zewnatrz

mianowicie mam urwane te kable i nie posiadam wtyczki

ale to nic zakupilem ten czujnik ale mam problem z podlaczeniem ,niewiem czy ma jakies znaczenie kolor

i jakie napiecie jest na tych 2 kablach ,bo u mnie jest 3,3 niewiem czy to bobrze czy zle

Opublikowano

Witam.

Polaryzacja nie ma znaczenia. Napiecie jest poprawne. Jezeli nie masz wtyczki, podlacz za pomoca rurek metalowych o odpowiedniej srednicy, badz malych wsuwek. Pozniej to dobrze zabezpiecz odpowiednia tasma izolacyjna.

Pozdrawiam, ///M5

http://i228.photobucket.com/albums/ee124/areckim5/bmw_2000_m5_05.jpg

Opublikowano
Najlepiej przylutuj.

Wtedy straci mozliwosc wykorzystania wlasciwej wtyczki, kosztuje to grosze przy okazji wzyty w ASO. Po za tym kiepski dostep do szpilek, sa dosyc gleboko, ale na pewno warto to tez rozwazyc.

Pozdrawiam, ///M5

http://i228.photobucket.com/albums/ee124/areckim5/bmw_2000_m5_05.jpg

Opublikowano
W servisie BMW jest taki zestaw naprawczy do tego typu usterek. Dzisiaj dzwonilem bo mam ten sam problem. kosztuje to grosze ale jeden minus jest taki ze nie wysylaja niczego ponizej 100zl :) :norty: ...koles mi zaproponowal ORYGINALNA CZAPECZKE Z DASZKIEM ROBERTA KUBICY HAHAHAHAHA :norty: :mad2: :cool2: :cool2: to go wysmialem i powiedzialem ze taniej bedzie jak sie pofatuguje te 100km i podjade sam :) Do tego zestawu wchodzu wtyczka + 2 kabelki.
NO BMW - NO FUN !!!
Opublikowano
W servisie BMW jest taki zestaw naprawczy do tego typu usterek. Dzisiaj dzwonilem bo mam ten sam problem. kosztuje to grosze ale jeden minus jest taki ze nie wysylaja niczego ponizej 100zl :) :norty: ...koles mi zaproponowal ORYGINALNA CZAPECZKE Z DASZKIEM ROBERTA KUBICY HAHAHAHAHA :norty: :mad2: :cool2: :cool2: to go wysmialem i powiedzialem ze taniej bedzie jak sie pofatuguje te 100km i podjade sam :) Do tego zestawu wchodzu wtyczka + 2 kabelki.

wystarczylo kupic kostke w sklepie elektrycznym :shock:

Opublikowano

juz wszystko podłączyłem, kolory kabli maja znaczenie,trzeba probować, az sie uda.

a czy temperatura zewnętrzna ma znaczenie do klimy

OGÓLNIE DZIĘKI