Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcę wymienić wymęczone głośniki z tyłu e24. Miejsca mało, a ja chcę to zrobić bez przerabiania auta. Żadnego wiercenia i wycinania blachy.

Czy ktoś z Was wie jaki głosnik jakiej firmy tam pasuje i nieźle gra? No cudu z racji ilości :?: miejsca to sie nie spodziewam, ale przyzwoitości tak.

Opublikowano
Zrób sobie wycieczkę np. do Media Markt. Jest tam troche różnych w miarę dobrych głośników, także do E24. Cena to ok. 100zł za komplet.
Opublikowano

Liczyłem raczej / z całym szacunkiem / że odezwie się ktoś kto wie.

Gdyby to było takie proste, odpuściłbym sobie pisanie na forum. :hand:

Opublikowano
Skoro znalezienie na półce sklepowej markowych głośników, na pudełku których napisane jest między innymi "BMW E24" to taki problem, to przepraszam.
Opublikowano

Problem jest taki / sorki, zakładam, że nie wiesz/, że nie wszystkie głośniki z napisem na obudowie pasują na tył. Z przodu jest troche więcej miejsca /głębokość/ ale na tyle to płycizna przeokropna :wink: . Przerabiałem już głośniki magnata z napisem na opakowaniu e24 i d...

Dlatego czekam na inną podpowiedź.