Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam pytanko jaki to musi być kabel do tego aux, jack mini jack? Może ktoś łączy nokie przez aux? jeżeli tak dajcie znać gdzie zakupiliście takie ustrojstwo.
Opublikowano
tio chyba zwykły jack o ile dobrze pamietam,podłączałem mp3.Kable do nabycia w sklepach typu Mega Avans,Media Markt.

MIKE

"Pokazał taki międzynarodowy gest pokoju i przyjaźni, środkowym palcem" M.Sokół o geście Nicka Heidfelda :-)

Opublikowano
zwyczajny kabel z obydwu koncy ma jacki i tyle podlaczas sobie ipodzika czy jakies inne ustrojstwo i latasz :)

do ipoda trza kupic specjalny kabel.

inne odtwarzacze chodza na zwyczajnym.

Opublikowano
Wyjście jest takie nokiowskie ale to nie problem, bo mam pilota noki w którego wpina się słuchawki i nie wiem jak się nazywa ten jeck i jak fachowo nazywa się to wejście w 1nce aux, czy jeck czy minijack, facet w Saturnie zasypał mnie pytaniami a ja przecież nie przyniosę mu samochodu:) bo na stwierdzenie "wejście aux" nie wiedział jakie to jest:/
Opublikowano
Aux w BiemDabLju jest "jack" owskie zwykłe-tak jak było wyżej :cool2:

MIKE

"Pokazał taki międzynarodowy gest pokoju i przyjaźni, środkowym palcem" M.Sokół o geście Nicka Heidfelda :-)