Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
jak w temacie! uzywa tak ktos tego z kasieciakiem BMW Bussines? jaka jakosc? bo dzis kupilem sobie 8GB mp3 i chyba ide do media po ten transmitter i zobacze jak to lata! czekam na opinie?!
Opublikowano
jak w temacie! uzywa tak ktos tego z kasieciakiem BMW Bussines? jaka jakosc? bo dzis kupilem sobie 8GB mp3 i chyba ide do media po ten transmitter i zobacze jak to lata! czekam na opinie?!

Ja używałem iTripa. Wszystko jest ok jesli leży blisko radia lub antenki. Jednak w pewnej części mojego miasta miałem na nim zakłócenia :D, musialem przejechać kawałek dalej aby wszystko bylo ok. Co do jakosci to sam iPod nie ma za wysokiej jakosci odtwarzanego dźwięku, a już tym bardziej z iTripem. Nie są to jakies wielkie zniekształcenie jednak da sie odczuć różnicę w porównaniu do np. cd czy winyli.

Opublikowano
Transmitery to porażka, a w szczególności itrip (kupiłem i dwa razy używałem). IPod ma świetna jakość dźwięku, ja nie wiem co kolega Greg sd opowiada, trzeba tylko wgrywać utwory nagrane w dobrej jakości. Jak masz kaseciaka i szukasz taniego rozwiązania, żeby podłączyć ipoda to mogę polecić Ci kasetę (przejśćówkę).
Opublikowano
Transmitery to porażka..
Zgodzę sie z powyższym nie polecam :? :? :? a ipod jest git, wszystko zależy jakiej jakości są mp3. Pozdrawiam
Opublikowano
moi znajomi uzywaja albo uzywali takich transmitterow i nie byli zadowoleni.z tego co oni mowia to te transmittery sie zuzywaja z czasem i zaczynaja gubic polaczenie z radiem i trzeszcza.sam jezdze do pracy z kumplem ktory ma e39 i taki transmitter.ja bym sobie tego nie kupil.trzeba sie nakombinowac z odpowiednim ulozeniem tego tak zeby czysto gralo.osobiscie wolalbym kasete magnetofonowa z przejsciem na ipoda,ale musisz pamietac ze wtedy kabel bedzie wystawal z otworu na kasete.