Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam na allegro nie mogę tego znaleźć

mam na 95% antenę chowaną do środka automatycznie i jest ona urwana (od zakupu) w związku tym jaką mam zakupić,

czy przez to że jest automatycznie chowana musi być jakaś specjalna ?

jak można prosić to najlepiej by było jakiś link na allegro, który zobrazował by mi sprawę :)

pozdrawiam i wesołych życzę :)

Opublikowano
Mi sie podoba pletwa dachowa :) Zdania sa podzielone ale ja mam platwe i taka polecam, kwestia tylko czy otwor na antene masz w dachu, bo jak chowana to watpie by tam byl...
Opublikowano

gdybym nie miał anteny to może bym założył płetwę....

antena jest obok klapy bagażnika, jest tam cały mechanizm do podnoszenia i chowania anteny niestety nie ma anteny bo jakiś ******** ją urwał

dlatego pytam bo nie wiem jaką mam kupić żeby działała i się chowała do środka

bo raczej taka zwykła nie będzie pasować

Opublikowano

Automatyczna - http://moto.allegro.pl/item328612390__automatyczna_antena_antena_bmw_e36.html

Reczna - http://moto.allegro.pl/item328532340_antena_bmw_e36_oryginal_super_jakosc_b.html

Zapytaj czy podejdzie do compact'a bo moze to jest to czego szukasz :) No i warto zapytac czy te antyny sa instalowane na przednim blotniku czy na tylnym bo nie wiem jak Ty ale ja sie nie orientuje gdzie byly montowane anteny w E36, ja mam na dachu... :) Wpisujac na allegro w dziale anteny "E36" wyskakuje Ci kilka opcji... Pozdrawiam!

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
mam na 95% antenę chowaną do środka automatycznie i jest ona urwana (od zakupu) w związku tym jaką mam zakupić,

Ja też myślałem, że mam chowaną w compacie, ale poszedłem do ASO i sprzedali mi wkręcaną stałą.

Okazało się, że kikut który tam miałem należało wykręcić, a ustrojstwo które było pod anteną w bagażniku to nie mechanizm do chowania tylko jakiś wzmacniacz antenowy.

Antena kosztowała około 80zł i jestem zadowolony bo jest elastyczna w czarnej gumie i nie da się jej złamać.

Pozdrawiam!