Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miał ktoś z nimi już doczynienia?

Sprawdzają się jako-tako (filtry/widoczność/jakość wykonania itd.) czy lepiej sobie darować (jak za tą cenę).

Oferują wysoką jakość i wysokie standardy optyczne (chodzi mi głównie o szkła/filtry UVA UVB itp.)?

Pozdrawiam

Freude am Fahren - anytime, anywhere

Opublikowano
Ja posiadam takowe -Z3 Roadster z kolekcji sprzed paru lat.Bardzo dobre,godne polecenia!
Może być każde auto,pod warunkiem że będzie to BMW...
  • 1 rok później...
Opublikowano
Szkoda, że tak mało konkretnych odpowiedzi, zastanawiam się nad kupnem okularów p/słonecznych BMW Mseries ale nie ma opisów producenta szkieł do nich. Z kolei zrobienie b.dobrych okularów na szkłach Zeissa to cena ok.450-600 PLN.
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Szkoda, że tak mało konkretnych odpowiedzi, zastanawiam się nad kupnem okularów p/słonecznych BMW Mseries ale nie ma opisów producenta szkieł do nich. Z kolei zrobienie b.dobrych okularów na szkłach Zeissa to cena ok.450-600 PLN.

Ja kupiłem tanie i nawet fajne, typowo sportowe, z nowej kolekcji motorsport

http://www.bmw-shop.pl/go/_info/?id=2128#

Pozdrawiam

"Wierzę, że instytucje bankowe są bardziej niebezpieczne dla naszych swobód niż armie. Poprzez kontrolę emisji kredytów, banki i korporacje zabiorą ludziom wszelką własność, dopóki ich dzieci nie obudzą się bezdomne w kraju, o którego wolność walczyli ich ojcowie."

T.Jefferson 1802 rok