Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
No fakt , nie wiem co mi się pomyliło :duh: zresztą z R4 nigdy nie zrobi się R6 :twisted2: te ringi , pytałeś gdzieś ? czy czekamy z założeniem do sierpnia ?

to fakt z R4 nigdy sie nie zrobi R6. No mozna jeszcze turbine wymienic,ale to i tak nie bedzie to samo :D co do ringow to poczekamy do sierpnia :D

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
NO chyba, że skuszę się jednak na benzynke 2.0 150PS. Tylko spalanie wachy ok 12L jak sądze :? Ale odchodzą zmartwienia jeśli chodzi o turbinkę. Straszny mam dylemat :] A poza tym będę miał do sprzedania E36 316i jakby ktoś szukał :D

Kupuj 330

:cool2: na pewno spali mniej ON niż niejedno Pb przy takim samym traktowaniu :mrgreen:

Dokładnie tak jest w poruwnaniu z taka samą pojemnością. Co do kosztów osbługi to i tak po podsumowaniu wszystkiego zawsze wychodzisz lepiej ;-) i masz więcej fanu przy niskich obrotach :twisted: