Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam takie małe pytanko no ale pierwsze troche "tresci"

BMW E46 1999r ponad 160 tys przejechane od prywatnej osoby, auto nie jest odpicowane tak jak robia to komisy cena 27 tys, i tak silniczek odpalił elegancko tylko zauwazyłem ze jest mokro pod silnikiem góra i bok byl czysty przynajmniej tak było widac, niedawno był olej wymieniany wiec moze dlatego. Aha co najwazniejsze silnik 1.8 tylko z tego co mówil 140 Km ale chyba mus ie pomyliło bo niewiem czy takie wersje silnikowe sa, i twierdził ze jest PASEK a nie łancuch :shock: a moje pytanie brzmi czy w tych rocznikach mozliwe jest zeby był tam lancuch? i czy wyciek oleju to zdarza sie czesto w tych silnikach bo z tego co wiem nie jest to najnowoczesniejsza jednostka. Auto równiez posiada białe klosze od migaczy z przodu i z boku i tylnie tez sa wymienione klosze typu lexus. Z przodu w prawym migaczu zaraz koło reflektora jest para czy to normalne czy nie dokładnosc przy montazu?

Opublikowano
No i mówił ze ( tutaj odwrotnosc tego co przewaznie gadaja) 10 na 100 km trzeba liczyc choc jak widziałem to raczej nia pociska. No i zapomniał bym niewiem moze to moje złudzenie ( opony zimówki i troche mało powietrza było) ze tylnie koła jak by były delikatnie skierowane do srodka od strony drzwi niewiem moze to moje przewidzenie ale moze jednak jest to jakis znak albo np po "czyms" ze cos było.