Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mój kumpel kupił niedawno bunie z dwulitrowym silnikiem vanos (gaz sekwencja) na 16 calowych alufelgach w super stanie za 5 patyków, właściciel wyprowadzał się za granice. Dodatkowo przerobiony kolektor z plastikowego na metalowy przez specjalistyczną firmę. Jak widać można tanio kupić dobrą beti

pozdrawiam

powiedzial bym ze mial kolega szczescie, ale nie powiem bo jak wiadomo szczescia ma tylko ku***a i policjant :mrgreen: :twisted2: ale mozna tylko pozazdroscic takiego zakupu :):) i pogratulowac

pzdr

"mati87" Na tym forum nie tolerujemy przeklinania.Dostałeś ostrzeżenie więc następnym razem zastosuj się do regulaminu

ja mam takie poczucie humoru :P:P :norty: ale luzz.. jak nie wolno to nie ;) :hand:

Można mieć poczucie humoru i być kulturalnym i nie przeklinać!!

Pozdrawiam

Tomek

Pozdrawiam,

Tomek

Opublikowano
autko super a co do gazu to nie jestem jego zwolennikiem ale jezeli to sekwencja i dobrze zalozona to spoko. polecam to autko
Opublikowano
ja jestem szcześliwym posiadaczem e34 z 94r 525i 24v i jestem bardzo zadowolony mimo kilku usterek tak jak koledzy wcześniej napisali to minusem jest przednie zawieszenie sam już wymieniałem stabilizator, końcówki i wahacz ale pozatym jest ok a co do gazu to uważam że takich aut się nie gazuje a opłaty nie są tragiczne ja za swoją płace 304zł za pół roku a mam pojemnośc 2.5litra
Opublikowano
nie no zgadza sie oplaty to jeszcze nie koniec swiata podejzewam ze zamiennikow tez jest pelno nie drogich, tylko ta sekwencja w morde droga :/ no a na wache to nie nada nie nada za drogi gips :/:/
Opublikowano
ja jestem szcześliwym posiadaczem e34 z 94r 525i 24v i jestem bardzo zadowolony mimo kilku usterek tak jak koledzy wcześniej napisali to minusem jest przednie zawieszenie sam już wymieniałem stabilizator, końcówki i wahacz ale pozatym jest ok a co do gazu to uważam że takich aut się nie gazuje a opłaty nie są tragiczne ja za swoją płace 304zł za pół roku a mam pojemnośc 2.5litra

Ja zagazowałęm ale za to na zawieszeniu ani na innych podzespołąch nie oszczedzam. W zawieszeniu wymienilem juz prawie wszystko ale jadąc mam komfort nieporównywalny w innymi autami. Zanjomy miał kiedyś E39. Gościa totalnie nie było stac na to auto. Było poobijane, w zawieszeniu tłukło sie i skrzypiało chyba wszystko a na koniec wywaliło mu uszczelkę pod głowicą. Ale miał E39 bez gazu, bo przecież takich aut sie nie gazuje... Mam nadzieję ze ta bunia gdzieś w Polsce odzyła bo nie raz mowiłem ze gdyby to był koń to kazałbym go zastrzelic...

Bandite Motor Wagen
Opublikowano
nie no zgadza sie oplaty to jeszcze nie koniec swiata podejzewam ze zamiennikow tez jest pelno nie drogich, tylko ta sekwencja w morde droga :/ no a na wache to nie nada nie nada za drogi gips :/:/

to sie zastanów czy chcesz mieć bmw i oszczędzać - bo wtedy sie nie najeździsz - W takim razie coś mniejszego albo mercedesa diesla

(OO)=== OO===(OO)
Opublikowano
BMW to auto które nie lubi jak sie na nim oszczędza. To jak z kobietami. Zaniedbasz to Cię zostawi. Musisz dbać i pielęgnować a wtedy jest cudownie. Pozdrowionka
Opublikowano
a czy Wy zawsze kupujecie wszystkie czesci tylko w aso :>:> watpie, napewno tez zamienniki oczywiscie mowie tu o zamiennikach ale dobrch firm i dobrej jakosc, bo fakt takiego taniego szajsu niby nowego no to normalka ze niema co kupowac bo to nie posluzy :) :naughty:
Opublikowano
a czy Wy zawsze kupujecie wszystkie czesci tylko w aso :>:> watpie, napewno tez zamienniki oczywiscie mowie tu o zamiennikach ale dobrch firm i dobrej jakosc, bo fakt takiego taniego szajsu niby nowego no to normalka ze niema co kupowac bo to nie posluzy :) :naughty:

Oczywiście że nie w ASO bo to złodzieje którzy nie wiele sie znają a tylko umieją liczyć słono za roboczo godziny. Choć przyznam że na pewnych częściach można sie ostro sparzyć bo w ASO są tańsze niż np podróbki lub zakupione urzywane z allegro. Osobiście kupowałem w ASO pióra wycieraczek było minimalnie drożej ale jakość boska. Każdy szuka jak najtaniej ale nie można też przesadzać bo kupisz dwa razy.

Opublikowano

Oczywiście że nie w ASO bo to złodzieje którzy nie wiele sie znają a tylko umieją liczyć słono za roboczo godziny. Choć przyznam że na pewnych częściach można sie ostro sparzyć bo w ASO są tańsze niż np podróbki lub zakupione urzywane z allegro. Osobiście kupowałem w ASO pióra wycieraczek było minimalnie drożej ale jakość boska. Każdy szuka jak najtaniej ale nie można też przesadzać bo kupisz dwa razy.

Ja kupiłem pióra wycieraczek oryginalne i nacieszyłem sie nimi 2 miesiace :( .

Szybe mam tak styraną kamolami, normalnie pilling można sobie robić - i oryginałom dały rade.

(OO)=== OO===(OO)