Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, już miesiąc temu pytałem o to samo ale nie dostałem konkretnej odpowiedzi. Czy ktoś wie albo ma radio CD do e39 wersja BUISNNES?? Musi mieć fadery i balancy. Prosze o pomoc, jakieś kontakty do kogoś kto może to mieć albo sie tym zajmuje bo mam juz dosyć adaptera i discmana... POMOCY!!!
Było E39 523i, E30 320i Coupe, E32 730iA, E34 540iA M-Pakiet, E34 525TDS touring X2, E38 750iA pakiet Alpina
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Wielkie dzieki za pomoc. Mam jeszcze jedno pytanie czy nie trzeba później pod komp podlaczac czy cos w tym stylu czy tylko przekładam i gotowe?? Wie ktoś może?? Pozdrawiam
Było E39 523i, E30 320i Coupe, E32 730iA, E34 540iA M-Pakiet, E34 525TDS touring X2, E38 750iA pakiet Alpina
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Wielkie dzieki za pomoc. Mam jeszcze jedno pytanie czy nie trzeba później pod komp podlaczac czy cos w tym stylu czy tylko przekładam i gotowe?? Wie ktoś może?? Pozdrawiam

żaden komp - to nie prom kosmiczny :).Przekładasz i gra.Tylko jeżeli masz stary typ wejść (okrągłe piny ) a kupisz radio z nowym typem (płaskie piny)to musisz kupic przejściówkę

Opublikowano
Ok, sorki że tyle pytań zadaje ale teraz mi to przyszło do głowy co mam zrobić żeby przy przekładaniu tego nie trzeba było wpisywać koda do radia bo nie mam go. zaznaczam ze przekładam samą góre i nie wiem czy musze wszystko odpinać od zasilania czy nie?? jak to zrobic zeby nie było trzeba wpisywać kodu (po odłaczeniu akumulatora i ponownym podłaczeniu nie musiałem nic wpisywac tylko od razu mogłem odpalic radio bez niczego). Wiecie o co z tym chodzi??
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ja mam auto z 1997 roku i nie mam żadnego kodu , ty raczej tez nie.A jak kupisz nowe to po prostu spytaj sprzedającego o kod.U siebie w tej chwili mam załozone CD z 2004 roku i też nie ma żadnego kodu.Ale spotkałem modele które robił blaupunkt i te były z kodem.
Opublikowano
Dlaczego musi mieć Feder i Balance ??

...

Bo jak ma wąski wyświetlacz, to musi mieć taki z Fader, Balance, a takich jest newiele (ten pierwszy z twoich linków jest tylko OK)

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)

Opublikowano
Mam o to chodzi szeroki wyświetlacz który zresztą nie wyświetla połowy pikseli i fabrycznie góra radia ma te przyciski i każdy mi mówi że jak zmieniam na cd to ma byc taki jak mam kaseciak. No dobra to gdzie i jak bym miał te regulacje?? Domyslam sie ze gdzies w dole radia. A takie pytanie mam gdzie ktos naprawia te wyświetlacze?? bo troche to też denerwujące. ps.: Po płytke jade w tym tygodniu nareszcie... :lol:
Opublikowano
Jak masz szeroki, to może być dowolny CD - 2 lub 7 przycisków.

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dlaczego musi mieć Feder i Balance ??

...

Bo jak ma wąski wyświetlacz, to musi mieć taki z Fader, Balance, a takich jest newiele (ten pierwszy z twoich linków jest tylko OK)

Czyli na małym nie ma dodatkowego ustawiania dzwięku tak jak na dużym ? a co się robi przyciskiem SET ?