Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam takie pytanie pewnie juz było dużo razy ale nie mogę się tego doszukać. Otóż chcę zamontować do mojej bety pełne OBC, w tej chwili mam BC czyli cyfrowy zegar i termometr. Chciałbym się dowiedzieć czy W ogóle jest taka możliwość a jeśli tak to jakie to musi być OBC dodam ze to jest bmw e34 525tds Tourning z końcówki 1993r. Z góry dzieki za pomoc

Opublikowano
Witam

Mam takie pytanie pewnie juz było dużo razy ale nie mogę się tego doszukać. Otóż chcę zamontować do mojej bety pełne OBC, w tej chwili mam BC czyli cyfrowy zegar i termometr. Chciałbym się dowiedzieć czy W ogóle jest taka możliwość a jeśli tak to jakie to musi być OBC dodam ze to jest bmw e34 525tds Tourning z końcówki 1993r. Z góry dzieki za pomoc

Pewnie szybciej bys znalazl niz napisal tego posta gdybys wogole szukal.

Ps. przycisk szukaj naprawde nie gryzie, a jak nie mozesz znalesc to cwicz szukanie - przyda sie ta umiejetnosc na przyszlosc.

Opublikowano

Ma ktoś do sprzedania OBC z numerami 65811384149?? Chętnie kupię!!!

Tu jest moje gg 6833137 proszę pisać jeśli ktoś ma do opylenia takie cacko