Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

jako,że jestem kolejnym wielbicielem e46 i sam zamierzam sobie taka kupic rozgladam się,szukam informacji i opinii fachowców oraz innych użytkowników tego modelu.

Pisze ponieważ dziś interesuje mnie model e46 z konkretnym silnikiem tj. 320i ale już w wersji o pojemności 2,2l i mocy 170 KM. (kolega wybiera się po takie cacko) więc chciałem zaczerpnąc Waszych opinii o tym modelu z tym wlasnie silnikiem.Czy znajdzie sie tu posiadacz takiej wersji??Czy róznica wqw porownaiu ze 150 KM jest wyaźna?interesuje mnie takze jak sprawuje sie ten motorek rowniez w automcie?Ewentualnie jak wyglada spalanie u Was?(dane techniczne znam) :)

P.S.przeszukałem mase postów,ale konkretnych opinii użytkowników e46 z tym silnikiem jednak nie znalazłem. Jeśli jednak podobny post sie już pojawił to przepraszam... :oops: następnym razem będe szukał uważniej.

Opublikowano

hej

Mam takie auto z tym silnikiem w m-pakiecie od ponad roku czasu i muszę Ci powiedzieć, że jestem ogromnie zadowolony. Bardzo solidne auto. Swietny cichy silnik. Spalanie 8,5-12,5. Polecam m-pakiet fabryczny oczywiście bo sa wspaniałe fotele. Moja beta jest czarna i ma czarne wnętrze wraz z podsufitką. Dla mnie bomba. Dodatkowo obniżyłem eibachem, no i baaaardzo ważne ubrana w ac schnicera z 18" czrno-polerowanymi felami. POLECAM :cool2:

Opublikowano

Polecam m-pakiet fabryczny oczywiście bo sa wspaniałe fotele. Moja beta jest czarna i ma czarne wnętrze wraz z podsufitką. Dla mnie bomba. Dodatkowo obniżyłem eibachem, no i baaaardzo ważne ubrana w ac schnicera z 18" czrno-polerowanymi felami. POLECAM

Połowa twojego opisu to bzdety które nie mają wpływu na realna jazde po za tym nie o to pyta kolega Rikson

Opublikowano
Kolega pyta sie jak sie sprawuje , więc mu odpowiadam i polecam żeby zwrócił uwagę na m-pakiet bo to masa fajnych rzeczy (dodaję o sprężynach bo może trafi na auto przerobione i ędzie się wahał) a ty nie wiem po co zabierasz zdanie skoro nie masz pojęcia ani wiedzy. Ja poprostu doradzam i tyle. Tobie proponuje poszukać miejsca w 1,6