Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Zauważyłem że jest to nie tylko moja bolączka. Mam uszkodzony szyberdach . Regulowany jest on recznie, ale popsute są części przesówne. Może ktoś sobie z tym poradził. Za wszelką pomoc z góry dzięki!
Opublikowano

Da rade to zrobic jesli sie nie myle juz o tym pisalem na forum

trzeba wymienic prowadnice sa dostepne w serwisie BMW koszt okolo 130zl sam kupowalem ale juz kawalek czasu temu i cena mogla ulec zmianie i musze tu dodac ze do tego jest potrzebne duzo cierpliwosci i sprytu ale idzie to powymieniac u mnie w aucie juz trzeci rok dziala i jest ok..........

Wojz
Opublikowano
Dołącze się jak można...U mnie szyper niebył otwierany 4lata i teraz ani w lewo ani w prawo-przeskakuje na zębatce ...DA się coś z tymzrobić? Przepraszam że się tak wpiołem... :?:
Opublikowano
Jesli nie da rady przekrecic korbka to pewno juz zebatka jest do wymiany a linki jesli dlugo nie chodzily zaszly brudem i trzeba by sie z tym pobawic ...........
Wojz
Opublikowano

Czy ciezko sie dostac do linek hmmmmmmmm..................

nie odpowiem bo poprostu zapomnialem jak to idzie musisz sam popatrzec a z pewnoscia dasz sobie z tym rade.......

Wojz
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Jesli nie lubisz czynnosci typu nawlekanie nitki w igle to z szyberdachem dostaniesz kurwicy :)
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
mam pytanie czy dużo jest roboty przy wymianie szyberdachu tzn chcę kupić używany i włożyc kompletny w miejsce starego da sie to zrobić ? i czy duzo jest robotki ? jak myślicie ?

Mrówa

Harce na gitarce oraz speed