Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc

Przegladam posty na forum i mam propozycję dla wszystkich forumowiczów:

stwórzmy post, gdzie umieścimy troche informacji o sobie a ktore mogą pomóc innym uzytkownikom. Napiszmy w jakiej branzy pracujemy, na czym sie dobrze znamy i co oprocz samochodow nas pasjonuje. Dzieki temu, bedziemy mogli doradzac sobie czasem w roznych sprawach nie koniecznie zwiazanych z samochodami. Byc moze da sie zrobic tak, ze do postu beda mialy dostep jedynie zarejestrowane osoby? - Ale to juz pytanie do Moderatora.

Jesli bedzie zainteresowanie moim pomyslem, zacznę od siebie :)

Czekam na Wasze opinie.

pozdrawiam

Opublikowano

fajny pomysł,

całkowicie popieram, żeby stworzyć własne grono, gdzie będziemy mogli wzajemnie się uzupełniać, czasem sobie pomóc.

Opublikowano

nie widzę w tym sensu

po co komu wiedzieć czym się zajmuje , co robię gdy mi się nudzi ,jaki jest mój stan cywilny

mam być tu by pomagać a nie opowiadać o sobie

takie jest przynajmniej moje zdanie

:twisted:

Opublikowano
to forum o samochodach, jak szukasz kontaktow zawodowych/biznesowych to sprawdz linkedin.com, goldenline.pl, biznes.net czy inne tego typu serwisy; nie ma przeslanek zebysmy tutaj uruchamiali jakas spolecznosc zawodowa. dane co kto porabia masz w watku zlinkowanym powyzej, wiec mozesz sie kontaktowac na priv.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.