Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam nie mały problem i już niw wiem za co się chwycić?

Początkowo myślałem że padł mi rozrusznik.

Zmartwiłem się gdy to nie rozrusznik tylko to problem z elektryką.

Dodam info że to silnik M20 B25 i sprawa się dzieje w tej listwie z kablami pod tym kolektorem ssącym tym w kształcie baranich rogów pali się kabel koloru brązowego który wychodzi z czujnika poziomu oleju jest to środkowy kabej w kostce na trzy kable dwa pozostałe są całe niebiesko biały i niebiesko żółty. próbowałem umieścić na tym palącym sie kablu bezpiecznik ale nic nie dało paliło bezpiecznik nawet do 30A .Kabel się pali tylko wtedygdy chce zakręcić rozrusznikiem gry próbowałem zapalić na zaciąg to kabla nie przepaliło. :search: :modlitwa: prosze o pomoc

z góry dziękuje za jakieś wskazówki

Opublikowano
powiem ci że jest to myśl 100 lat bym się zastanawiał zobacze jak się będzie działo dzięki za info (bo kabel miałem kiedyś całkiem zaśniedziały i go wymieniłem i może nie ma styku do masy)
Opublikowano

zrobiłem mase i ruszył jak z procy.P R O B L E M R O Z W I Ą Z A N Y

Teraz aż miło pojechać sobie autkiem do pracy.............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

D Z I Ę K U J E

ZAMYKAM TEMAT [/b]