Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

jestem na drodze kupna radyjka z wyswietlaczem wysuwanym 6.5-7 cala i tu moje pytanko jakai wybrac zeby jednoczesnie dobrze odtwarzal muzyke i ladnie wyswietlal filmy, zeby obslugiwal formy takie jak dvd mp3 avi divx ( to jest takie minimum), a takze zeby mial przynajmniej wyjscia na 2 wzmacniacze a najlepiej na trzy i tez zeby nie kosztowal Bog wie ile, radyjka szukam uzwanego mam na nie maksymalnie 1000zl ale wolalbym zeby kosztowalo w granicy 600-800zl uzywane , wiec czekam na wasze sugestie i propozycje

p.s.

milo by bylo gdyby tez mozna bylo do niego dolozyc nawigacje

pozdrawiam :modlitwa: :modlitwa: :modlitwa:

Opublikowano

na allegro są takie zestawy

bez gps, z gps, tansze, drozsze, bez gps z możliwością podlaczenia, firmowe, podróbki

jakie tylko chcesz ;)

Będziesz Mógł Wyprzedzać
Opublikowano

co ty nie powiesz :mad2: :mad2: czy ty mnie masz za jakiegos przyglupa wiec co gdzie i jak kupic tylko pytam sie ktory model najlepszy , ogladalem sporo modeli alpine i w sumie tylko ta marka wchodzi w gre tylko ktore jest najlepszy?? i do ktorego jest mozliwosc dolozenia nawigacji

pozdro

Opublikowano

:mad2: :mad2: :mad2:

Za 800zl to mozna kupic swietne, NOWE radyjko mp3. Ja po raz kolejny powtarzam ze to jest tylko samochod, a nie salon w domu i home theatre.