Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Otóz palnuję dokonać remontu silniczka....jeżeli można to nazwać tak..

potrzebuje panwie(i nieliczne panie) informacji..najlepiej od kogoś w temacie..chodzi o to ile mam kasy szykować..

chce uszczelnić silnik..i interesuje mnie min. (robocizna i części)

wymiana uszczelek takich jak :pod pokrywą rozrządu,i wszystkich tam w okolicy bedących

wymiana simeringu(z przodu) na wale

To co wymieniłem to obowiazkowo musze i jak możecie to w miarę szczegółowo...to tyle i tyle a to....itd itd

z góry dzięk iza pomoc

pozdrawiam

Opublikowano
troche nie rozumiem tematu chcesz wymienic uszczelki i nazywasz to remontem? powiem tak robione mialem w poprzedniej popychacze dzwignieki wałek + rolki i kompletny rozrzad pierscienie na tlokach nie pamietam cos tam jeszcze i wyszlo z robocina ok 2500 zl a jesli chcesz autkiem pojezdzic to kupuj tylko orginały
brak
Opublikowano
e...no nazywam to remontem bo....no fakt może to nie jest remont ale ogólnie to zamierzam się na taki remont jak napisałes...tylko zastanawiał mnie koszt uszczelnienia silnika a do tego jeszcze bede robił(prawdopodobnie bo może kupie EtE :twisted: ) rozrząd kompletny, i dxwigienki