Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam problem :( > Od jakiegos czasu zauwazylem ze moje prawe długie swieci bez przerwy a tylne swatała mrygaja (jarza?). Wie ktos jak moze byc tego przyczyna. prosze o szybko pomoc. :mad2:
Opublikowano
Dzieki za odpowiedz. Znalazłem lcm ale nowe kosztuje 1200. A nie weisz czy elektryk samochodowy moze miec z tym duze problemy. pozdro
Opublikowano
I znow ja. Byłem u elektryka. światła dalej pulsuja. Ale mam za to długie. (pewnie ominął sterownik świateł). Zalozył mi przekaznik. A do niega jakąs zaroweczke. jesli ktos moze to niech to oceni. bo ja juz dalej nie wiem co robic. A BMW mam dopier 3 tyg. Pozdro :doh:
Opublikowano
Witam mam ten sam problem, też pisałem o tym na forum ale nic konkretnego nie było ani żadnych konkretnych danych. Dostałem jak naprawić taki moduł ale ja nie chce sie w to bawić. Dla pocieszenia nie jesteś sam z tym problemem, ja nie chce płacic 1200 w ASO wiec chyba założe xenony i tyle :8)
Było E39 523i, E30 320i Coupe, E32 730iA, E34 540iA M-Pakiet, E34 525TDS touring X2, E38 750iA pakiet Alpina
Opublikowano
też tak mam, tylko odłączyłem jedną żarówkę od długich i teraz jednym światełkiem świecę... czy ktoś mi powie czy to ma jakiś wpływ -czy mogę tak jeżdzić i nic się dalej nie popsuje??? :?: dzięki
Opublikowano
Mozesz tak dalej jezdzic. Tylko tyle ze nie bedziesz miał jednego dlugiego światła i lekkie jarzenie tylnych śwaiteł. Ja polecam zastosowanie takiej opcji jak moj mechanik. Tani koszt a zmiana nie ingeruje w sterownik świateł i cała elektryke. :8) Albo pozostaje tylko serwis. Pozdro.
Opublikowano
Byłem dzis w serwisie ("fuevert" - czy jakos tak). Zrobili mi diagnostyke silnika i nie wykazało mi błedu ze sterownikami świateł. Ale mechanik zobaczył, ocenił. No i jest to do naprawy i to bez zbednych komplikacji. koszt około 200 zł. Takze po przyjdzie oddaje moje zlotko do serwsu. pozdro. innym tez polecam :cool2: :cool2: :cool2: