Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czy znacie jakiś dobry sposób aby przeciągnąć kabel z komory silnika do środka bez wiercenia dziur?? itd. bo puszczenie przewody z oryginalną wiązką jest raczej trudne. Dokładnie to chcę sobie przeciągnąć kabel z tej wtyczki koło skrzynki bezpieczników do zegarów... a już tak całkiem dokładnie to chcę podpiąć kontrolkę check engine :P
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jasne. Polecam oryginalne dziury, którymi już idzie mnóstwo kabli do kabiny :mrgreen: . Są przynajmniej dwie takie. Jedna po stronie pasażera druga kierowcy. Tą drugą łatwo znaleźć. Śledzisz po prostu kable wychodzące z puszki z bezpiecznikami w stronę kabiny. Jest ona właśnie za tą puszką ale lekko poniżej jej poziomu. Dokłdanie już nie pamiętam. W każdym razie ja ją znalazłem w kilkanaście sekund.

Szukaj jej na cześci nr 1 tutaj - http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=BF31&mospid=47430&btnr=41_0936&hg=41&fg=10

Opublikowano

A czy zdejmowałeś skrzynkę bezpieczników??

Czy puszczałeś kabel w oryginalną więzke.... chodzi mi o tą "rurke" co idą w niej kable??