Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jadonc gdy zmieniam biegi zawsze występuje szarpniecie obojętnie czy puszczam sprzęgło szybko czy wolno nieznam sie na tym zbytnio co to może być za wszystkie rady dziekuje.
Opublikowano
czy to szarpanie wystepuje tylko przy zmianie biegów? czy moze równiez przy ruszaniu jak powiedzmydelikatnie przysprzeglasz ? przyczyn moze byc wiele u mnie było słyszalne takie stukniecie i delikatne szarpniecie wymieniłem łaczniki gumowe wału podpore wału i poduszki od skrzyni i sie wszystko uspokoiło

BAYERISCHE MOTOREN WERKE

"To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy."

Oliver Hessmann

Opublikowano
Ja obstawiam, że jest pęknięty przegub elastyczny wału przy którejś ze śrub i dlatego tak szarpie. Ceny tego to od 50-286 zł.