Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
A ja solidaryzujac sie ze swoim samochodem polecam Violletro II, piekny kolor o glebokiej barwie, bardzo rzadko spotykany, po umyciu niech inne sie schowaja, o ile czarny, srebrny, granat, zielen butelkowa itp. sa jak najbardziej poprawne tak szukajac nieco odmiennosci polecam kolor ktory mam u siebie. Na zdjeciach jak widzialem samochod wogole mnie on nie przekonal (moich bliskich tez nie, wrecz nabijali sie ze sobie biskupi samochod kupuje), tak jak pojechalen na ogledziny bylem zachwycony jak i bliscy tez przyznali mi racje a nawet zdazalo sie ze ludzie zatrzymywali sie przy mnie tylko po to by mi powiedziec ze mam ladny kolor Bunki... :) Jedyna wada tego koloru, wyglada naprawde ladnie jak jest czysta, zakurzona nie robi wrazenia, ale to wada wszystkich ciemnych barw...

zgadzam sie z toba...mam taki kolor w rodzinie /bmw/ czarny to pasuje do Merca a nie do E-36...to tak jak by jezdzil w trumnie :P