Skocz do zawartości

Nietypowa sprawa... :?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witojcie. :modlitwa: moja sprawa polega na tym ze....zalaczylem auto ze stacyjki i nie zaswiecila mi deska (czyli praktycznie wszystko procz kontrolek) i w tym samym czasie zgasl mi jeden RING w lampach (lewa lama a 3ringi swieca ;/ ) i postojowki w lusterkach. sprawdzalem ringa czy sie gdzies nie odlaczyl i zwrcie zrobil ale wszystko jest ok. czy to nie bedzie spalenie diod wszystkich? i jak moge sprawdzic co jest tego powodem? porada elektromechanikow.... pozdr
Opublikowano

"zalaczylem auto ze stacyjki i nie zaswiecila mi deska (czyli praktycznie wszystko procz kontrolek)" - nie bardzo zrozumiałem - czyli kontrolki sie zaswiciły czy nie???

chyba masz jakis problem z masą - ktoś niedawno o tym pisał na forum.

Sprzedam felgi aluminiowe 15"
Opublikowano
  • Autor
no wlasnie kontrolki swieca a reszta nie czyli obrotomierz itd.
Opublikowano

dalej Cie nie rozumiem chlopie. przekrecasz kluczyk i co??? zapalaja sie kontrolki tak??? no przeciez obrotomierz się wtedy nie podswietla. Dopiero jak wlaczysz swiatła to masz podswielenie wskaźników.

Sprawdź zaróweczki w zegarach - 15 min roboty. A jak się nie swieci któres ze swiateł czy ringów to sprawdź mase. mozesz pociągnąc ja silnika.

Sprzedam felgi aluminiowe 15"
Opublikowano
  • Autor
hehe jak mozesz nie rozumiec...dokladnie jak wlacze swiatla to nie swieci mi deska. ale pisalem ze jak zapalilem auto i wlaczylem swiatla to juz nie bylo reakcji deski. i ciekawe co to moze byc ze mi tez jeden ring zgasl. a jak mase mam sprawdzic? na 3innych ringi swieca. a co do bezpiecznika to mam wszystkie dobre i z tylu swiatlka swieca.