Skocz do zawartości

[E??] Podgrzewanie tylnej szyby nie działa!!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam bmw 525 i od kiedy ją nabyłem niepodgrzewa i tylna szyba na desce guzik sie swieci a nie grzeje i prąd do kabli iedochodzi.. gdzie są jakieś styczniki czy bezpieczniki zeby je sprawdzic??pozdrawiam Kuba
Opublikowano

standardowa usterka w bmw (miałem ten problem w dwóch autach) jeżeli bezpieczniki są OK (schematu poszukaj jest gdzieś na forum), to przetarta/przerwana wiązka przewodów w tylnej klapie.

najlepiej zabrać się za to samemu bo wystarczy odrobina chęci, pozdejmować trochę plastików i już jest dostęp do wiązki (lewy zawias na tylnej klapie- zakładam że masz kombi)

Opublikowano

no bezpieczniki są OK juz sprawdzałem, a jest to sedan i tam w lewym rogu jest jakiś chyyba stycznik tylko niewiem jak go sprawdzic

i czy ma ktoś schemat do 525 e34 34 r Pozdrawiam iczekam na odpowiedz:)Kuba

Opublikowano
Witam mam bmw 525 i od kiedy ją nabyłem niepodgrzewa i tylna szyba na desce guzik sie swieci a nie grzeje i prąd do kabli iedochodzi.. gdzie są jakieś styczniki czy bezpieczniki zeby je sprawdzic??pozdrawiam Kuba

Skoro masz E34 to taki model wpisz w tytule tematu ! Ułatwia to przeszukiwanie forum i inni bedą mogli Ci szybciej pomóc !!

Pozdrawiam

Tomek

Pozdrawiam,

Tomek