Skocz do zawartości

Lakierowanie autka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam takie pytanie czy da się polakierować punktowo autko tzn. mam na niektórych częściach odpryski i zbiera sie rdza a trochę szkoda lakierować cały element dla paru punktów. Mam kolor metalik czy lakiernik by to zrobił i jak by wyglądało już po?
Opublikowano
Mam takie pytanie czy da się polakierować punktowo autko tzn. mam na niektórych częściach odpryski i zbiera sie rdza a trochę szkoda lakierować cały element dla paru punktów. Mam kolor metalik czy lakiernik by to zrobił i jak by wyglądało już po?

Mam u siebie te same przypadlosci i juz sie dowiadywalem nawet.

Calego elementu nie trzeba ale przynajmniej do polowy auta, bo inaczej to bedziesz miec 'placki'

Ja mam u siebie do zrobienia nadkola, przy bocznych kierunkach, kawalek na drzwiach, klapke wlewu i chcieliby za to 1500zl :mad2:

Szukam dobrego i taniego lakiernika, jak ktos zna to pisac :D

Pozdrawiam
Opublikowano
:? najgorsze są te punkciki od kamyczków które uderzają o auto z pod kół innych samochodów :?
Opublikowano
dobrego i taniego

lol

Wiem, wiem :)

Sa bardzo rozne ceny, od praktycznie 200 do 400 za element, wiec roznica 100% ...

Co ciekawsze jakbym mial dac 1500 za malowanie do polowy, to za 3k wolalbym zrobic cale (niektorzy nawet chca 7k), ale to lepiej sprzedac i sprowadzic inne... albo robic po znajomych :twisted2:

Taniej wcalej nie znaczy gorzej, nie mozna wychodzic z takiego zalozenia ze gdzie najdrozej to najlepiej, przekonalem sie juz o tym wiele razy, ale faktem jest tez ze oszczedny dwa razy traci wiec decyzja czesto bywa trudna...

Pozdrawiam
Opublikowano

ja za lakiernika w lipcu bede musiał dac, 3,5 tys.

Może ktoś sie orientuje ile bedzie kosztowac perła ?