Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No właśnie słyszał może ktoś z Was czy można jakoś nałożyć nowe chromy na plastikowe elementy? -np na te listwy na zderzakach

:?:

Bo co ja znalazłem to odnosiło się tylko do pochromowania metalu.(chciałem zrobić tak felgi :lol: ale wypersfadowali mi to bo podobno za długo na aluminium by się to nie utrzymało)

obecnie Alfa 156 GTA SW
Opublikowano
Bo co ja znalazłem to odnosiło się tylko do pochromowania metalu.(chciałem zrobić tak felgi :lol: ale wypersfadowali mi to bo podobno za długo na aluminium by się to nie utrzymało)

Felgi alu. można dać do wypolerowania na wysoki połysk. Jeżeli zostanie to dobrze zrobione to bedzie wyglądać jak chrom. Musisz tylko dbać o takie felgi, nie jeździć w zimie (na zasolonych drogach), często myć, żeby nie osadzał się pył z klocków. Troche zabawy ale wygląd superr!

Jest:

F45 2016r oraz e61 2005r

Były:

E38 740d 2000r

E90 320d 2005r

525 tdsA '95 Chip na 172 KM

Kawasaki ZX-12R '04 na Power Comander III

740iA '93;

Pozdrawiam

Michał

Opublikowano

no to to wiem ale chodzi mi o te elementy z plastiku.

A z polerowaniem felg to mam praktykę z motocykla i nie mam zamiaru charować nad kolejnymi czterema :hand:

obecnie Alfa 156 GTA SW