Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Czy orientujecie sie gdzie jest wejscie AV ? Bo czytałem ze jest w X5 takie wejscie (np. do podłączenia PSP) w komputerze mam taką opcje przy wyborze kanałów jak AV .. . Mam duzą navi z TV, ( na czytniku navi pisze DVD) czy będzie ona odtwarzała filmy z płytek DVD??

Opublikowano

Wejście AV w BMW X5 jest z tyłu między fotelami na konsoli środkowej, nad podstawką do kubków...

Do odtwarzania płyt DVD potrzebujesz DVD-Player na 12V (ok. 300zł na Allegro) podłączonego do tego wejścia AV i np. do gniazdka zapalniczki (też tam).

Opublikowano
dzięki, a jeszcze jedno : czyli tam do czytnika navi (DVD) moge włożyć jedynie płytki z navi?? innych nie będzie czytało?? i w jaki sposob mozna odblokować TV aby działało w czasie jazdy??
Opublikowano

Czytnik Navi (MK1 - MK4) czyta tylko mapy.

Zdjąć blokadę telewizji do jazdy można albo programowo (starsze systemy), albo sprzętowo. Takie ustrojstwo (czyli sprzęt) kosztuje na Allegro 300. Ale od siebie - miałem takie "cuś" i szybko wywaliłem w diabły = za duże ryzyko...